20 Mart 2014 Perşembe

Yok Artık! Bu kadarıda olmaz dedirten iddia!

Türkiye’nin önemli haber spikerlerinden Defne Samyeli ile Başbakan Recep Tayyip Erdoğan arasında geçtiği belirtilen iddialar sosyal medyada hızla yayılıyor. Twitter'da dönen iddialara göre Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile Defne Samyeli arasında muta nikahı yapılmış.


 Defne Samyeli ile Başbakan Recep Tayyip Erdoğan arasında geçen iddialar sosyal medyada hızla yayılıyor. Twitter'da dönen iddialara göre Başbakan Recep Tayyip Erdogan ile Defne Samyeli arasında muta nikahı mevcutmuş.

 Cemaatin 25 Mart'ta yayınlanacağı iddia edilen bomba kayıt da yine iddialara göre bu ilişkiye dair olacakmış. Türkiye’nin önemli haber sunucularından biri olan Samyeli’nin dinleme kayıtlarında isminin olması bir süre gündemde merak edilmişti. Sosyal Medyada yer alan bazı iddialara göre Defne Samyeli ile Başbakan Recep Tayyip Erdoğan arasında bazı görüşmeler gerçekleştirilmiş. İstanbul doğumlu Türkiye'nin önemli haber sunucularından biri olan Defne Samyeli'nin dinleme kayıtlarında isminin olması merak konusu olmuştu. Sosyal

Medyada yer alan bazı iddialara göre Defne Samyeli ile Başbakan Recep Tayyip Erdoğan arasında bazı görüşmeler gerçekleştirilmiş.Atatürk'ün kurduğu Cumhuriyet'in kurumlarına ve yargıya güvendiğini belirten Samyeli, avukatının" dinlemelerin yasal olup olmadığını" araştırdığını belirtti. Samyeli ayrıca dinlemelerin yasal olmaması durumunda "röntgencilik" olacağını da sözlerine ekledi.

 Atatürk’ün kurduğu Cumhuriyet’in kurumlarına ve yargıya güvendiğini belirten Samyeli, avukatının” dinlemelerin yasal olup olmadığını” araştırdığını belirtti. Samyeli ayrıca dinlemelerin yasal olmaması durumunda “röntgencilik” olacağını da sözlerine ekledi.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

En Popüler Yayın

Barda içki içip kısmetlerini bekliyorlar.

Bu kızlar hazır kıta! Barda içkilerini yudumluyorlar.Rahat kıyafet ve tavırları hemen dikkati çekiyor.Onlar kısmetlerini bekleyen hayat ...

İNTERNETTEN PARA KAZANMA