27 Ocak 2023 Cuma

Defne Samyeli'nin kızından annesini utandıran hareketler.

Defne Taludan yatakta enteresan hareketler!

 Başarılı oyuncu Defne Samyeli’nin kızı Defne Talu Tik Tok isimli sosyal medya uygulamasında oldukça popüler. Fenomen Defne Talu, son günlerde ki Tik Tok paylaşımları ile gündemden düşmüyor. Son paylaşımında ise yatakta elektronik sigara ile şarkı söylemesi oldukça konuşuldu.



Defne Talu’nun takipçileri ise bu durumu epeyce eleştirdi. Başarılı fenomenden ise konuyla ilgili henüz bir açıklama gelmedi. Paylaşım sonrasında ise takipçi sayılarında ise bir miktar düşüş yaşadığı gözlerden kaçmadı. Son paylaşımın ardından ise henüz bir paylaşım yapmadı. Ancak en son paylaşımından sonra Derin Talu gündemde kalmaya da devam etti!

Defne Samyeli Konuyla İlgili Ne Dedi?

Yaz tatilinde olan Defne Samyeli geçtiğimiz günlerde verdiği pozlar ile kızı gibi gündeme düşmüştü. Tatil sırasında basına mensuplarına yakalanan güzel oyuncuya ilk olarak kızının paylaşımı hakkında ki görüşleri soruldu. Ünlü isim onlar daha genç tabi ki yapılan hareketler sosyal çevre için yanlış olsa da zamanla onlarda öğrenecekler şeklinde cevap verdi.

kaynak

Google Defne Talu arama sonuçları

Google Defne Talu Haberler

Google Defne Talu Videolar

Google Defne Talu Görseller

Google Defne Samyeli Haberler

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

En Popüler Yayın

Barda içki içip kısmetlerini bekliyorlar.

Bu kızlar hazır kıta! Barda içkilerini yudumluyorlar.Rahat kıyafet ve tavırları hemen dikkati çekiyor.Onlar kısmetlerini bekleyen hayat ...

İNTERNETTEN PARA KAZANMA