23 Şubat 2021 Salı

Sibel Can yağlı güreşe özendi.

Yağlı Güreş İzleyecem Diye Tutturdu!

Fox Tv'de yayınlanan Sesi Çok Güzel isimli yarışmada jüri üyeliği yapan Sibel Can yeni bir yetenek için Edirne'ye gitti. Edirne Belediye Başkanı'nı makamında ziyaret eden Sibel Can tarihi Kırkpınar yağlı güreşlerini er meydanında izlemek istediğini söyledi.

Ünlü şarkıcı Sibel Can jüri üyeliği yaptığı Sesi Çok güzel isimli yarışmaya yeni yetenekler bulmak için Edirne'ye gitti. Edirne'yi karış karış gezen Sibel Can Edirne Belediye Başkanını makamında ziyaret etti. Can ziyaretinde tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşlerini er meydanında izlemek istediğini söyledi.

Şarkı yarışması seçmeleri için kentte bulunan Sibel Can, Selimiye Meydanı'nda sesine güvenen Edirnelileri dinledikten sonra Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan'ı makamında ziyaret etti. Edirne denilince akıllara başkentliği, Selimiye Camisi, tarihi eserleri, ciğeri, badem ezmesi ve Kırkpınar'ın geldiğini belirten Can, çok büyülü ve güzel bir kent olarak değerlendirdiği Edirne'ye, Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'ni izlemek için gelmek istediğini ifade etti.

Edirne Belediye Başkanı Gürkan da bu yıl ramazan dolayısıyla güreşlerin 24-26 Temmuz'da gerçekleşeceğini belirterek, "654 yıllık mertlik, centilmenlik ve gelenekselliğin abidesi Kırkpınar'da sizi ağırlamaktan kıvanç duyarız" dedi. Sibel Can, daha sonra Edirne Tava Ciğeri Tanıtma Derneği'nin ciğer ve badem ezmesi ikramlarını kabul etti.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

En Popüler Yayın

Barda içki içip kısmetlerini bekliyorlar.

Bu kızlar hazır kıta! Barda içkilerini yudumluyorlar.Rahat kıyafet ve tavırları hemen dikkati çekiyor.Onlar kısmetlerini bekleyen hayat ...

İNTERNETTEN PARA KAZANMA