9 Ocak 2021 Cumartesi

Rahmetli tuvalet ihtiyacını evin içine yapardı.

Popun kralı Michael Jackson'ın ölümünün üzerinden 5 yıl geçmesine rağmen hakkında çıkan iddialar bitmiyor. Jackson'ın baş hizmetçisi, "Tuvaletini bile evin içine yapardı. Hayatımda bu kadar pis ve sağlıksız bir adam görmedim" dedi.

Ünlü yıldızın, Neverland isimli malikanesinde çalışan hizmetçiler, New York Post'a ilginç açıklamalarda bulundu. Malikanede beş kişinin çalıştığını söyleyen baş hizmetçi, "Michael Jackson, Hollywood'un en pis ve en sağlıksız insanıydı" diye konuştu. Hizmetçi, "Michael bazen hayvanlarıyla birlikte etrafta gezer ve canı nereye isterse tuvalet ihtiyacını orada giderirdi. Aramızdan biri bir şey söyleyecek olursa da kendi pisliğini üzerimize atardı" diye konuştu.

1993 yılında Oprah Winfrey'in eve geldiğini anlatan baş hizmetçi, "Oprah gelecek diye evi tertemiz yapmıştık. Yerleri, kapıları ve pencereleri iyice temizledik. Ertesi gün Oprah Winfrey ve Elizabeth Taylor geldi. Michael, evin girişine, tam Oprah'ın gireceği yere tuvaletini yaptı. İnanamadık" dedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

En Popüler Yayın

Barda içki içip kısmetlerini bekliyorlar.

Bu kızlar hazır kıta! Barda içkilerini yudumluyorlar.Rahat kıyafet ve tavırları hemen dikkati çekiyor.Onlar kısmetlerini bekleyen hayat ...

İNTERNETTEN PARA KAZANMA