29 Nisan 2014 Salı

Elif Turan etek altı minicik şeyi göründü!

Zaman zaman tv programına çıkan ünlüler öyle kısa etekler giyiyorlar ki ister istemez frikik vermek zorunda kalıyorlar.İşte bunlara bir örnek ise Elif Turan'ın verdiği o fotolar.

Akademi Türkiye Yarışmasının Seksi Güzeli Elif TURAN 'nın yarışma esnasında canlı performans sırasında yürekleri hoplatan mini elbisesi ile bol bol frikik verdi muhteşem bacaklara ve güzel bir fiziğe sahip olan ELİF TURAN bol frikikli fotoğraflarıyla karşınızda.




Peki Elif Turan Kimdir? Kendisini biraz olsun tanıyalım:

Elif Turan (1984 İzmir) Türk pop şarkıcısı.  5 yaşından beri piyano çalan, keman virtüözü olan İzmir Güzel Sanatlar Lisesi müzik bölümünden sonra  İstanbul Bilgi Üniversitesi Jazz Major Performance bölümünü bitirdi. Bu bağlamda genç ama deneyimli bir solist denilebilir.

Kariyerinde parlama dönemi Erol Köse'ye attığı e-posta ile Abaşladı.Daha sonra müzik piyasasındaki çalışmaları ''bakkal'' kendi tarzını ''elektro müzik'' diye adlandırması ise dikkatleri üstüne çekti.Serdar Ortaç'a ait İlk çıkış şarkısı 'Büyüt İstersen' için 2 ay boyunca 16 dansçı ile full dance kareografi çalışan Elif Turan dans konusunda da iddialı. 5 dilde ana dili gibi konuşup şarkı söyleyen, piyano, keman ve davulu hocalık mertebesinde çalabilen bu solist, ilk klibini "Büyüt İstersen" isimli şarkısına çekti.

 Klip, Emre Ergani'nin sahip olduğu Blackk Disco'da 35 mm sinema kamerasıyla yönetmen Kubilay Kasap tarafindan çekildi. Klipte ayrıca VSG stüdyolarında hazırlanmış üç boyutlu (3D) küp animasyonları kullanıldı. Çık aradan ise Elif turan için müzik kariyerinde zirvedeydi.Şimdilerde yeni albüm hazırlıkları sürüyor.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

En Popüler Yayın

Barda içki içip kısmetlerini bekliyorlar.

Bu kızlar hazır kıta! Barda içkilerini yudumluyorlar.Rahat kıyafet ve tavırları hemen dikkati çekiyor.Onlar kısmetlerini bekleyen hayat ...

İNTERNETTEN PARA KAZANMA