18 Nisan 2014 Cuma

Bursa da şehir magandaları okul bastı.

Bursa'da bir kadın öğretmenin dışarı çıkmasını söylediği iki şüpheli, sınıftaki öğretmen ve bir başka kadın öğretmeni daha döverek kaçtı.

DHA muhabirlerinin aktardığı habere göre olay, bu sabah Bursa merkez Yıldırım İlçesi Ulus Mahallesi’nde bulunan Fatih Sultan Mehmet Ortaokulu’nda meydana geldi.

İddiaya göre teneffüse çıkan öğrencilerden bazıları okul bahçesinde oynarken, duvarın dışına taş attılar. Öğrenciler tekrar derse girdiklerinde 20 yaşlarında iki genç okula gelip, matematik öğretmeni D. Y.’nin ders verdiği sınıfa girdi.

Kendilerine taş atan öğrencileri isteyen iki kişiye, öğretmen Y. dışarı çıkmalarını söyledi. Bunun üzerine gençler öğretmene saldırdı.

Gürültü üzerine yan sınıftan çıkan matematik öğretmeni Z. A., meslektaşına yardım etmek için sınıfa girdi. D. Y.’ı kurtarmak için saldırganlar ile boğuşan Z. A. da dövüldü. Diğer öğretmenlerin yardıma geldiğini gören iki saldırgan okuldan koşarak kaçtı. Olay sonrası polis çevrede saldırganları aramaya başlarken, hafif yaralanan iki öğretmen Şevket Yılmaz Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

En Popüler Yayın

Barda içki içip kısmetlerini bekliyorlar.

Bu kızlar hazır kıta! Barda içkilerini yudumluyorlar.Rahat kıyafet ve tavırları hemen dikkati çekiyor.Onlar kısmetlerini bekleyen hayat ...

İNTERNETTEN PARA KAZANMA